Mijn demo-website

Dus jij hebt een heuse Praes-website in the making. Leuk!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat we je gevraagd hebben om jouw IP-adres aan ons door te geven, waarmee je toegang krijgt tot je nieuwe website. Gewoon vanuit je luie stoel thuis, zonder dat je buurman kan meespieken. Je kunt jouw IP-adres achterlaten door het formulier hiernaast formulier in te vullen.

Ben je hier om een grote hoeveelheid afbeeldingen aan te leveren? Dan verzoeken we je om gebruik te maken van WeTransfer.

Verzend jouw IP-adres naar Praes

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Invalid Input
Ben je een robot?

Vragen, planning, status

Heb je vragen over de status van jouw product? Wil je bestanden zoals fotomateriaal aanleveren, maar je weet niet goed hoe? Geen probleem. Wij zijn er om je verder te helpen. Stuur je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik één van de onderstaande knoppen.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900